Min kunst

Glasskunst på min måteMine mest populære produkterSiden jeg startet å arbeide med glasskunsten har inspirasjonen kommet til meg i bølger. Ideen om englene kom igjen og igjen i et helt år før jeg tok den ned og startet å arbeide med den. Disse englene har jeg solgt siden 2011. Nå har jeg laget mine siste engler foreløpig.

Mine veggfigurer, her bruker jeg både blankt glass og iridiserende glass, alt etter hvilket uttrykk jeg ønsker å lage.

Mine veggbilder er spesielle, og de lages på en rund form for å få mest mulig dybde i glasset. Jeg har også laget veggbilder av laks, og bilder av min kunstlaks finner dere nederst på siden.


Det siste året har jeg arbeidet med produktutvikling av en for meg helt ny glasstype. I løpet av høsten 2019 har jeg klart å finne form og farge til helt nye produkter som nå er i salg.

Mine nye veggdamer og hjerter skal jeg videreutvikle i flere farger og nye fasonger.


Mine nye produkter ligger avbildet like nederfor teksten.

Jeg ønsker alltid å prate med mine kunder når de bestiller et produkt av meg. Dette for å være avklare alle forventninger rundt et produkt sin form og farge. Det er utfordrende å lage en bestilling fordi du aldri er helt sikker på om du og din kunde tenker likt om glasset - om vi ser for oss det samme.

Et kunstobjekt er gjerne en investering du skal ha i huset i mange år, og det er derfor viktig at kunsten passer til kunden.

 

Den beste markedsføringer er en fornøyd kunde -


Torsoer      form på mennesker   

Former laget på hud

Laks i kunstglass